Gå direkte til sidens indhold

Ved at gå til siden "Min side" kan du oprette dig som en ny bruger. Når du har indtastet din email og klikket på "Tilmeld", får du en email, som bekræfter oprettelsen af din bruger.

Et abonnement giver dig ret til at parkere en bil på den pågældende lokation i de aftalte tidspunkter og under de gældende ordensregler. 

Gå til "Min side" og klik på "Har du glemt adgangskode?". Herefter indtaster du den tilknyttede e-mailadresse. Du modtager derefter en e-mail hvor du kan vælge en ny adgangskode.

 

Ordensreglerne er forskellige fra lokation til lokation. Du vil altid kunne finde skilte med ordensreglerne for det pågældende parkeringsområde på lokationen. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundecenter på parkering@sikkerparkering.dk eller på telefon (+45) 72 25 17 97.

Abonnementstyperne er forskellige fra lokation til lokation. Som udgangspunkt står alle tilgængelige abonnementer under hver lokation. Hvis du har brug for et beboer- eller erhvervsabonnement, kan du oprette en profil på siden og derefter kontakte vores kundecenter via mail på parkering@sikkerparkering.dk eller via telefon på (+45) 72 25 17 97. Vi svarer mandag til fredag mellem 08:00-15:00.
Vi tilbyder erhvervsabonnementer på udvalgte områder. For at købe et erhvervsabonnement bedes du om at oprette en profil og derefter kontakte vores kundecenter via mail på parkering@sikkerparkering.dk eller via telefon på (+45) 72 25 17 97. Vi svarer mandag til fredag mellem 08:00-15:00. 
Der kan være flere årsager til dette. Blandt andet kan det skyldes tekniske nedbrud eller glemte adgangskoder. Hvis du ikke kan logge ind på din profil, så er du velkommen til at kontakte vores kundecenter via mail på parkering@sikkerparkering.dk  eller via telefon på (+45) 72 25 17 97. Vi svarer mandag til fredag mellem 08:00-15:00.
På nogle lokationer må abonnementsholdere kun holde i bestemte områder. Dette fremgår på selve abonnementsaftalen. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundecenter via mail på parkering@securitas.dk eller via telefon på (+45) 72 25 17 97. Vi svarer mandag til fredag mellem 08:00-15:00.
Med nogle abonnementer må abonnementsholderne kun parkere på bestemte dage og/eller tidspunkter. Dette fremgår på selve abonnementsaftalen. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundecenter via mail på parkering@securitas.dk eller via telefon på (+45) 72 25 17 97. Vi svarer mandag til fredag mellem 08:00-15:00.

Du har mulighed for at ændre registreringsnummeret (nummerpladen) på den bil, som du vil have tilknyttet abonnementet. Ændringer på registreringsnummeret træder i kraft indenfor få minutter og du kan ændre det, så ofte som du vil. For at ændre registreringsnummeret skal du logge ind på din profil, gå under "Abonnementer og køb" og derefter klikke på "Rediger ordre". Dernæst har du mulighed for at ændre registreringsnummeret.

Du har mulighed for at ændre registreringsnummeret (nummerpladen) på den bil, som du vil have tilknyttet abonnementet. Ændringer på registreringsnummeret træder i kraft indenfor få minutter og du kan ændre det så ofte, som du vil. For at ændre registreringsnummeret skal du logge ind på din profil, gå under "Abonnementer og køb", vælge det pågældende abonnement og derefter klikke på "Rediger ordre". Dernæst har du mulighed for at ændre registreringsnummeret.

Nej, dette er desværre ikke en mulighed. Som et alternativ kan du opsige et abonnement og starte et nyt abonnement på et senere tidspunkt.
For at opsige et abonnement skal du logge ind på din profil, gå under "Abonnementer og køb", vælge det pågældende abonnement og derefter klikke på "Opsig abonnement".
For at skifte betalingskort skal du logge ind på din profil, gå under "Abonnementer og køb", vælge det pågældende abonnement og derefter klikke på "Skift kort". Herefter får du mulighed for at skifte betalingskort.
Du har mulighed for at benytte følgende betalingskort: Dankort, VISA og Mastercard.
Det er desværre ikke muligt at betale med faktura. Du har mulighed for at betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA og Mastercard.

Du er velkommen til at kontakte os via mail på parkering@sikkerparkering.dk eller via telefon på (+45) 72 25 17 97. Vi svarer mandag til fredag mellem 08:00-15:00.